Wednesday, March 20, 2013

TERUJA

Happy Wednesday All.. :)
What story today..!! ewah.. cakap orang putih plak.. Ha..Ha..Ha..

Ceritanya 'TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI TUAH MANUSIA HANYA ALLAH YANG TAHU' begitulah lebih kurang story mory aku hari ni.. Ermmm apa yang dimaksudkan tu ye.. ehem..ehem..

Korang dah daftar..?????? Daftar apa..??? daftar nilah ' REBATE  KOMUNIKASI BELIA RM200' tu.. Kalau dah daftar baguslah.. Kepada yang belum tu tunggu apa lagi, cepat-cepat daftar sebab peluang ini x selalu ada. walaupun tidak seberapa jumlah rebate tu sekurang-kurangnya membantu yang tidak mampu.. :) Betul x..?


Ini Pula Syarat-Syarat Kelayakan Permohonan Pakej Komunikasi Belia (Rebat RM200)

1. Warganegara Malaysia yang berumur diantara 21-30 tahun pada tarikh memohon
2.Pendapatan bulanan adala RM3,000 dan kebawah
3.Model telefon pintar 3G yang ditawarkan
4.Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar (P/s: tak semestinya pospaid atau ada bil)
5. Satu telefon hanya untuk satu belia sahaja.

Dah tengokkan syarat-syaratnya apa lagi jom lah pergi beli.... hihihihihi.. tapi sebelum beli pastikan korang dah daftar ye.. sebabnya ia akan memudahkan proses pembelian.. Jom tengok saya shopping REBATE TELEFON RM200.. ermmmm .. macam poyo jer aku ni kan.. werk..werk..!!  Jom cuci mata tengok bawah..
                                                                .
                                                                .
                                                                .
                                                                .
                                                                .
                                                                .
                                                                .
                                                              
Kenapa ada POS MALAYSIA (POS LAJU)...?? Sebabnya saya beli melalui internet.. hehehe.. so lagi senang kejekan.. x payah susah-susah nak pergi kedai nak tengok satu persatu setiap kedai yang terpilih.. Dah ada yang ok depan mata so GRAB jelahkan.. :)

Alhamdullilah, selamat sampai. x amik masa lama pun just 1 hari sahaja. tapi perlu ingat yer sebelum membeli on9 ni kene teliti betul-betul sebab takut jadi kes nanti..


Bersedia untuk OPEN..!! kenapa plastik CELCOM..!! jawanpan nya mudah je sebab saya beli dengan orang yang bekerja di CELCOM melalui FACEBOOK..!! 

OK.. ni apa plak.. kenapa ada  new X-PACK & RM30 TOP UP...?? Untuk claim REBATE ni rupanya ada sesetengah syarikat komunikasi mengenakan syarat-syarat seperti berikut. So saya kene beli HP sekali dengan syarat-sayarat syarikat komunikasi.. 1 X-PACK & RM30 TOP UP. yang FREE tu je STICKER..!! Hampeh..!! tapi it's ok lah sebab saya boleh gunakannya walaupun saya bukan pengguna TEGAR CELCOM..!!


HAAAAA... tu dia telefonnya..  aku amik yang murah je kerana bukan untuk aku untuk adik aku..!! untung nya ko dik dapat HP baru.. lagi satu bukan sebab murah tapi sebab YOUNG..!! muda lah konon..!! kah..kah.. x adalah sebabnya x banyak sangat pun untuk claim rebate ni.. ada hp -hp tertentu sahaja.


X cantikkan HPnya. saya suka warna PUTIH dari HITAM..!! Tapi PUTIH dah x ada stock. Ini jelah rezeki yang saya dapat. HITAM pun HITAM lah.. ALHAMDULLILAH..


      Macam mana ada rasa teruja x..???  BYE.. BYE..

2 comments: