Tuesday, December 4, 2012

E-DAY MY COUSIN (PART I)

Bertemu lagi diruang yang agak sempit ni... he..hehe.. Korang sihat ke? Harap2 sihat hendaknya.. Rasa macam nak menulis sesuatu plok hari nie, disebabkan kojo x berapa nak banyak dan hati agak senang hari ni, so nak menulislah panjang lebo... walaupun x ada peminat dalam blog aku nie.. hehehe..

Nak dijadikan cerita, last week korang buat apa erk..? Aku..? Duduk menung je kat umah sambil menunggu AIR ada untuk ditadah, NASIB BADANLAH..!! area umah aku tengah darurat air atas sebab-sebab tangki bocor...!! nak tunggu direpair x taulah bila siapnya. Hingga hari nie AIR di catu setiap 2,3,4 jam sekali br ada air.. MAK Aiii.. manjang kene STANBAY tadah air... tp nasib aku baik. khoje macam mana nak TADAH AIR. yang kat umah jelah buat keje TADAH AIR..!!  tulah nasib aku yang ada program tapi x dapat nak ikut serta.. SEDIHHHHH...!

Haaaa... program apa? Program apa lagi kalau bukan cuti sekolah ni... AKU TUNANG.. Opsss overnyelah aku nie.. NO.. NO.. bukan aku ok..!! tapi cousin-cousin aku.. Bila? la 1/12/2012 lah, ishh.. buat lupa plok. TAHNIAH lah korang dah TUNANG.. kawin jangan lupa invite aku OK.. sorylah aku x dapat nak ikut serta, SODIHH WEEIII...!! x pelah bukan rezeki aku..:) Ni jelah gambaran di MAJLIS PERTUNANGAN, sebab aku x ada, tapi hati mau pergi..!! so pandang-pandang, dengar-dengar jelah apa yang menarik pada hari tersebut..

Majlis naik buai & cukur jambul irsyad juwaidi 

Koleksi hantaran bagi pihak perempuan kepada pihak lelaki (Peach woo)

Alhamdullilah, termetrailah janji dua kasih, cincin sebagai tanda <3 <3


Tahniah, My Cousin, Banyakkan sabar dalam mengharungi dugaan bertunang, Doakan aku plak lepas ni, yeeee... Ok dah habisssssssss..... eh belum lagilah.. nantikan part II, Bye.. Bye..











2 comments: